GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - MEHMET BATALLI ORTAOKULU

Etiket Sonuçları: şehitkamil

May

Türkiye Cumhuriyetini zirveye taşıyacak ve geleceği aydınlatacak; bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin sahibi, siz Türk gençliğine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

May

5. Sınıf, 6. Sınıf ve 7. Sınıflarımızın kıyasıya mücadele ettiği bilgi yarışmasında 5-A, 6-A ve 7-D Sınıflarımız birinciliği kazandı. Öğrencilerimizin bilgilerini yarıştırdığı bu etkinliğimizde emeği geçen öğretmenlerimize ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

5. Sınıf öğrencilerimizle Müzeyyen Erkul Bilim Müzesini ziyaret ettik. Birbirinden ilginç deneylerin ve bilimi eğlenceli hale getiren etkinliklerin yer aldığı müzede öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi. Öğrencilerimize bu eşsiz deneyimi yaşatan ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. Yıldönümünde Büyük Atatürk'ün Çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ı büyük bir coşkuyla kutladık. Okul öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katkılarıyla düzenlenen törende; okul koromuzun şarkıları, dans gösterileri, jimnastik ve karate gösterileri ve birbirinden eğlenceli dans kareografileri yer aldı. Velilerimizinde davetli olduğu tören büyük beğeni topladı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlçe genelinde düzenlenen 23 Nisan Şiir Yarışmasında birincisi, İlçe Güreş Turnuvasında şampiyon olan öğrencilerimize ödüllerini verdik. Bu başarıyı okulumuza kazandıran öğrencilerimize emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın"

"Bu, ümitle yazılır. O zaman düşünün, imanım olmasaydı yazabilir miydim? Zaten ben, başka türlü düşünüp, başka türlü yazanlardan değilim. Bu elimden gelmez. İçimde ne varsa, bütün duygularım yazılarımdadır."

Mehmet Akif Ersoy

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırladığımız 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yılı anma törenimizi gerçekleştirdik. Törende günün anlam ve önemini Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mustafa KIRLI yaparken, şiir ve oratoryo gösterimiz öğrencilerimizden büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nın gelişini DKAB Öğretmenimiz İrem Nur KÖSE, Müzik Öğretmenimiz Ebubekir SAĞ ve değerli öğrencilerimizin katkılarıyla düzenlediğimiz programda kutladık. Karagöz ve Hacivat, İlahi Korosu ve Ramazan manilerilerini yer aldığı programda tüm öğrencilerimiz Ramazan Ayı'nın manevi iklimini hissetti. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her gün deprem ülkesi olduğumuz gerçeğiyle yüzleşen ülkemizde olası bir depreme karşı öğrencilerimizi hazırlamak amacıyla deprem tatbikatı düzenledik. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin rehberliğinde acil durumlarda nasıl hareket edecekleri ile ilgili farkındalık sahibi oldular.

Şbt

15 tatilde okul idaremiz ve personelimizle öğrencilerimize daha iyi bir eğitim-öğretim ortamı oluşturduk. Merdiven kaydırmaz bantları çekildi ve sınıf ve koridor boya tamirleri yapıldı. Okulumuz dış kapısının camlarını siyah camla yeniledik. Okul duvarları silinip temizlendi. Emeği geçen okul idaremize ve okul personellerimize teşekkür ederiz.